dijous, 8 de maig del 2014

El perquè de la Plataforma Sanitat Digna Baix Penedès

La Plataforma Sanitat Digna Baix Penedès neix de la necessitat de denunciar les retallades i el procés encobert de privatització que està patint la sanitat pública, i també per donar suport als treballadors i treballadores de l'Hospital comarcal en el conflicte laboral que pateixen amb la direcció del centre. 

Els promotors de la plataforma són el Comitè d'Empresa de l'Hospital del Vendrell i els nuclis de la CUP i EUiA del Vendrell. Però la voluntat és obrir la plataforma per a que s'hi sumin entitats, organitzacions, associacions i persones a títol individual que vulguin treballar per una sanitat pública, digna, universal i gratuïta. 

La plataforma va néixer als voltants del mes de març, i fins a dia d'avui ja ha organitzat dues xerrades al Vendrell. La primera va ser a finals de març, en la que es va tractar la corrupció a la sanitat, on intervingueren David Vidal, regidor de la CUP a Reus, i Albano Dante, de la Revista cafèambllet. La segona xerrada, sobre les retallades en sanitat, el passat 2 de maig, i hi intervingué Toni Barbarà, de Dempeus per la Salut Pública. Totes dues van tenir èxit d'assistència, i formen part dels diferents actes i accions que durà a terme la plataforma al llarg dels propers mesos. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada